myFreeStyle BE Bestel nu €59,90 Logo Abbott

FreeStyle Libre is online beschikbaar!

Bestel de FreeStyle Libre nu
/
Slide left Slide right

Deel uw ervaring met FreeStyle Libre

Ja, ik doe mee arrow

Onze producten

Welkom in de nieuwe Flash-categorie van de zelfcontrole op glucose. Voor mensen (4 jaar en ouder) met diabetes mellitus. Bij kinderen (van 4 tot 17 jaar) is de indicatie beperkt tot kinderen die onder toezicht staan van een behandelaar van 18 jaar of ouder.

Ontdekken

De voordelen

 • Praktisch

  Een kleine sensor meet dag en nacht automatisch de glucosespiegel in de interstitiële vloeistof en slaat deze voortdurend op.

 • Discreet

  Dankzij een snelle scan kunt u gemakkelijk uw glucosewaarde controleren. Het uitvoeren van een test door middel van een vingerprik met behulp van een bloedglucosemeter is nodig tijdens snelle schommelingen in de bloedsuiker wanneer de glucosewaarde in het interstitiële vloeistof niet altijd de juiste bloedspiegel weergeeft, of indien het systeem een hypoglycemie of een dreiging van hypoglycemie aanduidt, of in geval van discrepantie tussen de symptomen en de weergave van de glucosewaarde van het systeem.

 • Gemakkelijk

  Het FreeStyle Libre-systeem is waterdicht en kan dus worden gedragen tijdens het baden, douchen, zwemmen of sporten. De sensor is maximaal 30 minuten waterbestendig tot een diepte van 1 meter.

 • Intuïtief

  Elke scan geeft onmiddellijk de actuele glucosewaarde weer, de glucosegegevens van de laatste 8 uur en een trendpijl die aangeeft in welke richting en met welke intensiteit uw glucose evolueert.

Patrick, type 2 diabetespatiënt

Nina, de vrouw van Patrick

Dr. Yves Kokaerts, diabetoloog van Herbert

Mona, de zus van Herbert

Jean-Philippe, type 1 diabetespatiënt

Dr. Stéphanie Rouhard, diabetoloog van Jean-Philippe

Pierre, type 2 diabetespatiënt

Eliane, de vrouw van Pierre

Franklin, type 1 diabetespatiënt

Louis, de vader van Franklin

Prev slide
Next slide

Ze delen hun ervaring sinds ze voor het FreeStyle Libre-systeem kozen.

Wat diabetes is?

Miljoenen mensen over de hele wereld leven met diabetes of kennen iemand met diabetes. Ongeacht het type, is diabetes nog geen geneesbare ziekte. De ziekte kan echter, hoe angstaanjagend en frustrerend ze ook is, goed behandeld worden waarbij mensen met diabetes een lang, gezond en gelukkig kunnen leven. De meerderheid heeft type 2 diabetes, maar een aanzienlijke minderheid heeft type 1 diabetes (~ 5%). Bron: https://www.diabetes.org.

Meer info

Wenst u de Meet uw glucosewaarde
aan uw familie of vrienden aan te bevelen?

Share Facebook Share Twitter Share email
Share

We doen ook het volgende

Alle producten

arrow

FreeStyle Lite elektroden

arrow

Programma Educatie en Zelfzorg (EZ)

arrow

Prikapparaat en lancetten

arrow

FreeStyle Precision elektroden

arrow
889 - Array