myFreeStyle BE Bestel nu €59,90 Logo Abbott

FreeStyle Libre 2 is online beschikbaar!

Ontdek FreeStyle 2 Bestel de FreeStyle Libre 2 nu

Update uw FreeStyle Libre-reader voor nog nauwkeurigere resultaten!

Klik hier om uw reader zelf te updaten

U KUNT HET DOEN. Met uw telefoon.

Ontdek FreeStyle LibreLink
/
Slide left Slide right

Wat is het FreeStyle Libre-systeem?

Het FreeStyle Libre-zelfcontrolesysteem voor glucose is een apparaat voor continue meting van glucosewaarden in de interstitiële vloeistof. FreeStyle Libre is geïndiceerd voor mensen ouder dan 4 jaar Bij kinderen (van 4 tot 17 jaar oud) is de indicatie beperkt tot degenen die onder toezicht staan ​​van een volwassen persoon die verantwoordelijk is voor hun behandeling. met diabetes. De FreeStyle Libre bestaat uit een sensor met een diameter van 3 cm en een gewicht van 5 gram FreeStyle Libre Gebruikershandleiding - augustus 2015, die 14 dagen op de achterkant van de arm wordt geplaatst. FreeStyle Libre maakt gebruik van Flash-technologie, het is een manier om glucosegegevens te meten en te verzamelen dankzij een sensorscan. Het kan worden gebruikt met een reader of met de FreeStyle LibreLink-mobiele applicatie.

Meer weten


De voordelen

 • Praktisch

  Een kleine sensor meet dag en nacht automatisch de glucosespiegel in de interstitiële vloeistof en slaat deze voortdurend op.

 • Discreet

  Dankzij een snelle scan kunt u gemakkelijk uw glucosewaarde controleren. Het uitvoeren van een test door middel van een vingerprik met behulp van een bloedglucosemeter is nodig tijdens snelle schommelingen in de bloedsuiker wanneer de glucosewaarde in het interstitiële vloeistof niet altijd de juiste bloedspiegel weergeeft, of indien het systeem een hypoglycemie of een dreiging van hypoglycemie aanduidt, of in geval van discrepantie tussen de symptomen en de weergave van de glucosewaarde van het systeem.

 • Gemakkelijk

  Het FreeStyle Libre-systeem is waterdicht en kan dus worden gedragen tijdens het baden, douchen, zwemmen of sporten. De sensor is maximaal 30 minuten waterbestendig tot een diepte van 1 meter.

 • Intuïtief

  Elke scan geeft onmiddellijk de actuele glucosewaarde weer, de glucosegegevens van de laatste 8 uur en een trendpijl die aangeeft in welke richting en met welke intensiteit uw glucose evolueert.

Freestyle Libre

Nu beschikbaar!

FreeStyle Libre 2

De FreeStyle Libre 2 en zijn optionele glucosealarmen waarschuwen u voor hypo- of hyperglykemie. Praat met uw zorgverlener!

Meer informatie over FreeStyle Libre 2

Wenst u FreeStyle Libre aan te bevelen
aan uw familie of vrienden?

Share Facebook Share Twitter Share email
Share

We doen ook het volgende

Alle producten

arrow

FreeStyle LibreLink

arrow

Prikapparaat en lancetten

arrow

FreeStyle Libre

arrow

LibreLinkUp

arrow

Hallo,

Wist u dat er een update voor de FreeStyle Libre-reader beschikbaar is?

Maximaliseer de prestatie van uw reader. Nog nauwkeurigere resultaten.

Mijn reader updaten Bedankt, ik heb al de update gedaan