myFreeStyle BE Bestel nu   Logo Abbott

Over Abbott

Over Abbott diabetes care

Abbott is een wereldwijd, breed opgezet zorgbedrijf dat zich toelegt op de ontdekking, ontwikkeling, productie en marketing van farmaceutische en medische producten, waaronder nutritionals, apparaten en diagnostiek. Het bedrijf biedt werk aan meer dan 100.000 mensen en verkoopt zijn producten in meer dan 150 landen.

Over het FreeStyle-merk

De FreeStyle-vlinder symboliseert hoop en vernieuwing en is nu de inspiratie voor het merk FreeStyle. Levendig en zorgeloos vinden vlinders eerst hun vleugels na een tijd van grote persoonlijke verandering. Ze leren dat hun leven nu anders is. Het comfort van een levensstijl ligt achter hen, ze leren vliegen en ze zijn niet alleen.
Deze transformatie lijkt sterk op de moed die personen vinden om het leven ten volle te leven bij de omgang met diabetes. Het FreeStyle-merk weerspiegelt deze wens evenals onze toewijding jegens U.
Via onze producten en diensten werken we samen met U en uw zorgteam om U een gevoel van persoonlijke vooruitgang te bieden, zodat U nieuwe hoogten kunt bereiken en meer uit het leven kunt halen dan U ooit voor mogelijk had gehouden.

Over de geschiedenis van Abbott
diabetes care

Abbott trad toe tot de bloedglucosecontrolemarkt met de overname van MediSense in 1996. In april 2004 maakte Abbott bekend dat het de overname van TheraSense had afgerond, een leider in het ontwikkelen van bloedglucose-zelfcontrolemiddelen die zeer kleine bloedmonsters nodig hebben om snelle testresultaten te leveren.
Abbott diabetes care ontwikkelt voortdurend nieuwe en innovatieve producten om het ongemak en de nadelen van bloedglucosetesten te verminderen. Abbott diabetes care ontwerpt, ontwikkelt en produceert verschillende toonaangevende glucosemonitoringsystemen en teststrips voor gebruik in zowel thuis- als ziekenhuisomgevingen.

Word lid van de FreeStyle Libre-community op Facebook

Word nu lid